facebook

У Лайми Вайкуле стався рецидив раку – ЗМІ

Латвійська зірка Лайма Вайкуле знову бореться з онкологічною хворобою.

Як розповіли друзі Лайми Вайкуле, у неї стався рецидив раку грудей.

Онкохворобу вперше було діагностовано у латвійської співачки ще у 90-х роках. Тоді, завдяки лікуванню, сталася ремісія. Втім, як пишуть РосЗМІ з посиланням на близьке оточення виконавиці, хвороба повернулася знову.

У 90-ті Вайкуле врятували американські лікарі. До Сполучених Штатів співачка тоді літала щороку:

“У Лайми рецидив. Вона тільки но повернулася з Америки, там якраз планово перевірялася, і лікарі помітили, що недуга повернулася. Зараз Лайма вже вдома, в Латвії. Поруч із нею чоловік Андрій, він її дуже підтримує”, – розповіли друзі.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Джерела, близькі до артистки пояснили, що вона не хоче говорити про рецидив, бо, за її словами, “зараз непристойно говорити про свої проблеми”:

“Навіть коли друзі з України в мене запитують “як ти почуваєшся?”, я їм відповідаю: “Добре краще”. Зараз непристойно говорити про свої проблеми”, – вважає артистка. Наразі вона вже планує концерт в Юрмалі.

Нагадаємо, що Лайма Вайкуле часто приїздила до України і має тут багато знайомих. 2018-го Вайкуле відмовилася виступати в Криму. Лайма, як громадянка Латвії, послалася на санкції, які Європейський Союз запровадив проти Росії через анексію українського півострова. Тоді ж співачка ще й заявила, що не має жодної ностальгії за Радянським Союзом. І потрапила під шквал критики російських колег.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...