facebook

Черговий жест доброї волі: яку захоплену територію окупанти можуть залишити найближчим часом

Українські військові методично завдають ударів по Антонівському мосту, а загарбники не встигають його латати, що може спонукати їх до втечі.

Найближчим часом росіяни можуть здійснити “жест доброї волі” у Херсоні.

Українські військові методично завдають ударів по Антонівському мосту, а загарбники не встигають його латати, що може спонукати їх до втечі.

Про це в ефірі Апостроф TV заявив експерт з питань реформування правоохоронних органів, колишній співробітник Служби безпеки України Іван Ступак.

“Херсон. В першу чергу, дійсно, я бачу Херсон, оскільки наші військові активно перетворюють цей Антонівський міст на… Знаєте, як дироколом аркуш паперу проколюють. І всі ці проколи дуже акуратні, симетричні, один за одним ідуть. Настане такий час, коли цим мостом можна буде користуватися лише на велосипеді або для пішого переходу”, – пояснив експерт.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

За словами Ступака, спроби росіян полагодити міст не допоможуть. Поки висихатиме бетон, українські бійці завдадуть нових ударів по мосту.

“Так, вони зараз його активно бетонують, заливають бетоном, намагаючись його відновити. Але, наскільки ми знаємо, період висихання бетону – більше 20 діб. Ми за цей час можемо ще більше дірок наробити, і росіяни просто не встигнуть його відремонтувати. Я бачу, що Херсон буде першим великим містом найближчим часом, який росіяни залишать “за жестом доброї волі”. Я на це сподіваюся дуже”, – резюмував Ступак.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...