facebook

“Доброго вечора, ми з України!”: нову марку воєнного часу ввели в обіг (ФОТО)

Сьогодні.ю 28 липня, “Укрпошта” ввела в обіг четверту поштову марку воєнного часу “Доброго вечора, ми з України!” накладом 5 млн штук.

Про це повідомляють у ресслужбі компанії.

Як повідомляють на сайті компанії, з 5 млн екземплярів 3 млн – з номіналом М (еквівалент 18 грн) для оплати поштових відправлень усередині країни та 2 млн – з номіналом W (еквівалент $1,5), призначених для оплати міжнародної поштової кореспонденції.

“На поштовій марці “Доброго вечора, ми з України!” відтворено реальні події, які мали місце на Миколаївщині та інших регіонах, коли українські селяни без зброї забирали російську техніку, допомагаючи ЗСУ боротися за перемогу. Ця марка так само, як і її попередниці, показує незламність, безстрашність та винахідливість українців, якими сьогодні захоплюється весь світ”, – наголошується в повідомленні.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Як і на попередні поштові випуски діятимуть обмеження на продаж. Один клієнт може купити за одним замовленням не більше ніж два маркових листи кожного номіналу (2+2), 2 конверти “Перший день” 10 конвертів та 10 листівок.

Ескіз поштової марки, конвертів, листівок та штемпелів спецпогашення виконала дизайнер-графік та викладачка живопису Анастасія Бондарець.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...