facebook

Через обстріл Миколаєва загинув засновник “Нібулон” Олексій Вадатурський

У ніч на 31 липня і під ранок того ж дня Миколаїв зазнав масованого обстрілу з різних видів озброєння. Внаслідок удару по місту загинув бізнесмен та Герой України Олексій Вадатурський.

Про це повідомив заступник голови Миколаївської ОВА Юрій Гранатуров, передає”РБК-Україна”. Цю інформацію підтверджують і місцеві ЗМІ із посиланням на свої джерела у Миколаївській міськраді.

Ворог обстріляв Миколаїв з артилерії, РСЗВ та завдав ракетних ударів. Пошкоджено житлові будинки, готель, СТО та інші цивільні об’єкти. Внаслідок обстрілу загинув бізнесмен, Герой України, власник найбільшої зерноторгової компанії “Нібулон” Олексій Вадатурський.

Український політик Тарас Батенко висловив співчуття родині Вадатурського. На сторінці у Фейсбук він підтвердив, що разом із Вадатурським загинула його дружина.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Приношу глибокі співчуття колезі, колишньому народному депутату Андрію Вадатурському з приводу трагічної загибелі батька та матері внаслідок сьогоднішнього обстрілу Миколаєва. Президент Нібулона, Герой України Олексій Вадатурський був сильною, незламною особистістю. Вічна пам’ять!”, – Написав він.

З 1991 року Олексій Вадатурський був незмінним генеральним директором сільськогосподарського підприємства “Нібулон”, яке займається вирощуванням сільськогосподарських культур із застосуванням зарубіжних технологій та високопродуктивної імпортної техніки, розвитком племінного тваринництва.

У червні 2020 року Forbes Україна оцінив статки Вадатурського в 450 мільйонів доларів.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...