facebook

У Львові “блогер” поскаржився, що його право розмовляти російською обмежують

Він нецензурно прокоментував те, що українці російську мову називають мовою окупанта.
Переселенець Дмитро Городецький у соцмережі поскаржився, що за п’ять місяців проживання на заході України його обурила велика кількість написів та табличок з інформацією “ми не говоримо мовою окупанта”.

Як розповіли у спільноті “Мова. Харків”, Дмитро Городецький родом з Харкова, на початку повномасштабної війни переїхав до Львова. До 24 лютого він часто їздив у Москву. Крім того, на російських ресурсах Городецького називають російським блогером.

Додамо, що згодом ексдепутат Львівської облради Григорій Козловський заявив, що переселенця затримала СБУ, і зараз він перебуває у “фільтраційному таборі”.

У телеграм каналі #політичнийтреш прокоментували цю заяву ексдепутата.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“А ситуація з гімноблогером Дімою набагато серйозніша, ніж виглядала спочатку. І дуже схожа вона на спецоперацію з дискредитації Львівщини, у якій задіяний, як мінімум, увесь медіахолдинг Козловського

На скріні шеф-редакторка радіо Вголос, яка розповідає про якісь фільтраційні табори СБУ, куди потрапив Діма. До речі, Козловський теж говорив про якийсь фільтраційний табір. Подумайте, кому це зараз потрібно? В час, коли весь цивілізований світ намагається зрозуміти, хто винен в “Оленівській” трагедії Не ведіться на це все! У нас немає фільтраційних таборів і проблем з “язиком” у нас немає”, — йдеться в повідомленні.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...