facebook

Порошенко хоче судитися з “Кварталом 95” через слова Поворознюка

Адвокат Порошенка назвав програму з випуском новин лайном.
П’ятий президент, народний депутат від “Європейської Солідарності” Петро Порошенко має намір судитися з “95 кварталом”. Він обурений випуском програми “БайрактарНьюз”, де розповіли, що той нібито вкрав у підприємця-аграрія Олександра Поворознюка 30 мільйонів гривень.

Про це йдеться на сайті партії “Європейська Солідарність”.

“Порошенко нечесний. Я знаю, що ці 32,8 млн гривень пішли з банку “Хрещатик” до Міжнародного інвестиційного банку. Цей банк належить Порошенку. Тому я маю підстави говорити, що у мене гроші вкрав Порошенко”, — заявив Поворознюк в ефірі програми “Байрактар News”, яка транслювалася в ефірі телемарафону.

Адвокати Петра Порошенка відреагували на слова бізнесмена та заявили, що Студія “Квартал 95” поширила наклеп щодо п’ятого президента. У зв’язку з трансляцією програми захисники нардепа від “ЄС” ініціюють низку запитів з метою з’ясувати, за чий рахунок було знято програму “Байрактар News”, яка йшла у прямому ефірі телемарафону.

“Ми, як адвокати Порошенка, висловлюємо його позицію та обурені тим, що на державні гроші, на гроші платників податків людей змушують дивитися таке лайно. Що взагалі відбувається, чим займається Студія “Квартал 95”, на які гроші? З державного бюджету, чи з бюджету каналу “1+1″, у слоті якого була ця програма, їм платять за поширення наклепу. Чи це має стосунок до якихось офшорних компаній”, — наголосив адвокат Ілля Новіков.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Інший захисник п’ятого президента Ігор Головань заявив, що повномасштабне вторгнення ЗС РФ в Україну не змінило гумор Студії “Квартал 95”, чиї актори “вишукують у різних нетрях різних сумнівних персонажів, які можуть ляпнути щось проти Петра Порошенка”. За його словами, юристи нардепа направили низку запитів з метою з’ясувати, хто є автором, режисером та сценаристом програми “Байрактар News”.

“Після того, як ми це з’ясуємо для себе, ми прийматимемо рішення про те, чи подавати позов і на кого саме. Я нагадую, що було б смішно позиватися до Поворознюка, нас цікавить не він, нас цікавить виключно на яких підставах і за чий рахунок ця продукція опиняється в ефірі телемарафону”, — резюмував Ілля Новіков.

Студія “Квартал 95” відреагувала на заяву адвокатів Петра Порошенка і заявила, що знімає гумористичну програму “Байрактар News” виключно за свій рахунок, метою якої є підняття настрою та бойового духу українців в умовах воєнного часу.

“Пропонуємо подати на нас до суду за наші виїзди до захисників та захисниць у військові частини, госпіталі та різні військові точки по всій Україні, які також проходять за наш власний рахунок. Тому, шановні адвокати, якщо вирішите зробити гучне розслідування — за чий рахунок ми їздимо, не витрачайте свій час”, — підсумували у пресслужбі “Кварталу 95”.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...