facebook

Зустріч Путіна та Ердогана: російський публіцист Піонтковський розкрив приховані плани

Путін вірить, що Ердоган допоможе йому домовитися про перемир’я з Україною, але це не так, упевнений публіцист.

У президента Туреччини Реджепа Таїпа Ердогана свої плани на зустріч з главою Кремля Володимиром Путіним.

Таку думку висловив російський публіцист та політик Андрій Піонтковський в ефірі 24 каналу.

“У жалюгідному становищі буде Путін”, – зазначив він.

За його словами, Путін вірить, що Ердоган допоможе йому домовитися про перемир’я з Україною, а той користується його безвихідним становищем. Як зазначив Піонтковський, Ердоган стримує Путіна трьома війнами: в Нагірному Карабасі, Сирії та Лівії.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Ердоган потім розведе руками і скаже: “дорогий, Володимир, на жаль, українці не згодні”. А на той час він вже вирішить всі свої основні проблеми і в Карабасі, і в Сирії”, – заявив він.

На думку публіциста, Ердоган прекрасно усвідомлює, що його тиск на Київ нічого не дасть, оскільки Україна не збирається віддавати своїх громадян “під владу вбивць та садистів”.

За даними джерел, Туреччина давно наполягала на ролі посередника у мирному врегулюванні в Україні, але Росія не сприймала цю ідею. На ситуацію вплинула так звана зернова угода, за яку під час сьогоднішньої зустрічі російський диктатор особисто подякував Ердогану.

“Тим не менш, Росія не пом’якшує свої умови щодо будь-якого припинення бойових дій, і мирні переговори з Україною, що зайшли в глухий кут, навряд чи відновляться, якщо не відбудеться серйозних змін у військовому балансі на користь Путіна”, – кажуть джерела.

Туреччина виступає проти російського вторгнення в Україну та надала Києву високоефективні безпілотники для протидії окупантам. При цьому Анкара утримується від приєднання до санкцій США та Європи щодо Росії, побоюючись екнономічних збитків.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...