Categories: Події

“В кінці 14-го року він приїхав дуже засмучений і сказав таке…”: матір Кузьми Скрябіна назвала причетних до загибелі сина

Мати загиблого українського співака Кузьми Скрябіна, котрого не стало 2 лютого 2015 року в результаті ДТП, Ольга Кузьменко публічно назвала причетних до загибелі її сина.

Як інформує “Obozrevatel”, вона вважає, що сина вбили ті, на кого артист “лив холодну воду, щоб привести до тями”. Також жінка зізналася, що зірці кілька разів відкручували колеса в авто.

Про це вона розповіла в інтерв’ю “Люкс ФМ”. Кузьменко заявила, що за музикантом полювали, а його загибель – не нещасний випадок, тому що машина була гарна, але під час зіткнення в ній нічого не працювало.

“Я от розповідала вже тут. Ось 14-й рік, коли змінюють колеса, це листопад. І ось наприкінці 14-го року він приїхав до мене, дуже засмучений і каже:

“Ма, ти знаєш, хлопці мені міняла колеса, завжди одні й ті ж міняли, я їм завжди так добре плачу, а вони мені погано прикрутили колеса. У мене після Миколаєва відскочило колесо. І добре, що машина залетіла в купу снігу. Але це було за 100 метрів від бетонної зупинки”, – згадала мати зірки.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

З її слів, відлетіло колесо не після Києва, а після Миколаєва. Тобто машина проїхала так кілька сотень кілометрів. Окрім того, артист їхав не один, а з колегою. Вона вважає, що це зробили у Миколаєві.

Також мати артиста згадала ще один подібний випадок, який трапився дорогою у Львівській області. Тоді родина їхала разом і жінка почула незрозуміле стукання у кузові. Коли машина зупинилася, зрозуміли, що проблеми були в колесі. Воно ненадійно трималося і просто відкотилося вбік.

 

Саша

Recent Posts

Страшна трагедія шокувала усю країну: чоловік вистрелив у дитину та жінку, а після скоїв самогубство

На Житомирщині чоовік застрелив 7-річну дитину, дружину та себе у будинку на Житомирщині. Про це…

1 годину ago

Українцям безкоштовно вставлятимуть зуби: на яких умовах

Подробиці Українці зможуть безкоштовно зробити протезування зубів Міністерстві охорони здоров'я спільно з Національною службою здоров'я…

1 годину ago

Виплату пенсій зупинено: у ПФУ попередили – потім дадуть за всі місяці, але з умовою

Подробиці Українські пенсіонери із числа ВПО, які не пройшли ідентифікацію, отримають свої кошти, як тільки…

4 години ago

В Україні до єдиного реєстру військовозобов’язаних вноситимуть дані не лише чоловіків, а й жінок – адвокат

До Єдиного реєстру військовозобов'язаних вноситимуть дані не лише чоловіків, а й жінок від 17 до…

5 години ago

Обдеруть до нитки пів країни: нардепи погодили покарання та штрафи за порушення закону про мобілізацію

Правоохоронний комітет Верховної Ради розглянув пропозиції щодо внесення поправок до законопроекту, спрямованого на посилення покарань…

7 години ago

Альтернатива ТЦК та мобілізації: до Ради внесли новий законопроект

В Україні можуть узаконити приватні оборонні компанії Народні депутати України мають намір зробити легальними приватні…

9 години ago