facebook

Матір дівчини-парамедика з Азовсталі “Пташки” розповіла про її долю у полоні

Захисники Маріуполя з Азовсталі перебувають в полоні росіян із травня

Серед захисників, які були на “Азовсталі” та зараз перебувають у російському полоні, є 21-річна волонтерка та парамедик Катерина з позивним “Пташка”. За словами пані Світлани, матері дівчини, наразі її донька знаходиться в Оленівці.

Про це вона розповіла журналістам “Еспресо”.

Мені розповіли, що моя Катюша перебуває в Оленівці. Щодо утримання, то яке ж там утримання, знаємо тільки зі слів тих, хто звільнився завдяки обміну. Тобто інформація про утримання та про відношення до наших полонених до нас дійшла – поділилася жінка.

Попри відсутність зв’язку з донькою, жінка вірить, що незабаром її “Пташка” та всі оборонці Маріуполя з Азовсталі повернуться додому. За словами мати Світлани, все необхідне для звільнення полонених робиться відповідними органами.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Пташка” стала відомою, коли мережею почалися шеритися відео, на яких дівчина співала та підіймала настрій захисникам Маріуполя у перервах між боями. Юна захисниця є акторкою народного драма­тичного театру-студії, поетесою, викона­вицею класичних арій і патріотичної кла­сики.

​Росіяни готують показове “судилище” над захисниками “Азовсталі”
Як повідомляє українська розвідка, окупанти планують провести в тимчасово окупованому Маріуполі показове “судилище” над полоненими захисниками “Азовсталі”. Дату обрали не випадково – 24 серпня, в День Незалежності України.

За одним із можливих сценаріїв, агресор може завдати по приміщенню точкового ракетного удару. У такому разі окупанти спробують традиційно перекласти провину за скоєний злочин на Україну.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...