facebook

“Дівчинка – щур”: стало відомо, за що вбили дочку Дугіна

У Підмосков’ї вибухнув автомобіль Land Cruiser Prado, в салоні якого знаходилася дочка ідеолога “руского міра” Олександра Дугіна Дар’я. Це сталося 20 серпня на Можайському шосе в районі селища Великі Вяземи. У росЗМІ озвучили версію про замах на вбивство. Нібито в авто повинен був їхати сам Дугін, а не його дочка.

Журналіст Саша Сотник у Twitter розповів, що Дугіну вбили з іншої причини.

Чому вбили Дарину Дугіну
Інформацію Сотник назвав “зливом від інформатора”.

“Дугіна була причетна до крадіжки грошей, які Кремль виділив на фінансування виборчої компанії у Франції – Ле Пен. Гроші до Марін так і не дійшли. Те ж сталося і з європейськими антиглобалістами. Дівчинка – щур. Але прибрати хотіли дочку і батька”, – написав він.

Також в коментарях до посту Сотник пояснює, що прибрати хотіли дочку і батька, просто “ідеолог руского міра” затримався на зустрічі і не сів у машину.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Та ні, тут все тупо і банально. Щура мочканули. Скрисила гроші братви, таке не прощається. Свої ж і грохнули. Конторські”, – пише журналіст.

Також він стверджує, що це не просто версія, а причина вбивства.

Що кажуть пропутінські чиновники
В той же час російські пропагандисти і пропутінські чиновники, в тому числі й глава МЗС РФ Марія Захарова, прямо волають про те, що в загибелі Дугіної “винний Захід”.

Дехто навіть вбачає “український слід”. Хоча, насправді, версія Сотника виглядає найбільш правдивою. Тобто, причина смерті – відплата за крадіжку. А красти і “крисятничати”, як усі переконалися, у росіян в крові.

Думки лібералів з приводу Дугіної
“Дивно, але патентована мерзота (Дугін), роками працювала на знецінення людського життя, – дивується, що запустила смерть на поріг свого будинку. Людина десятиліттями романтизував звірства – вони були спрямовані проти когось іншого, а він примовляв: “потрібно вбивати, вбивати і вбивати, це я вам як професор кажу”. Чуй професор, і як тобі воно?” – написав журналіст Ілля Шепелін.

“Не можу не співпереживати Дугіну – у самого діти і внуки. Загибель дочки – трагедія. І подвійно, коли думаєш – чи не пов’язано це з твоїми закликами “вбивати, вбивати, вбивати..”. Досить жертв! Досить робити “руский мір” синонімом смерті”, – відреагував громадський діяч Михайло Ходорковський.

“Депутати вимагають терміново розкрити й розслідувати нічний вибух машини. Однак цей злочин вже розкрито! Дашу Дугіну вбив той, хто розв’язав цю безглузду, криваву війну, яку тепер ніхто не знає як закінчити. І всі, хто вітав війну, зображував “зети”, вимагав крові – “ось ви і вбили-с”, – прокоментувала смерть Дугіної правозахисниця Марина Литвинович.

Що відомо про Дугіна

Дугін – російський філософ і публіцист фашистського напрямку, вважається ідеологом “руского міра”. Нібито має значний вплив на президента РФ Володимира Путіна.

Відповідальність за вбивство доньки ідеолога “російського світу” Дар’ї Дугіної взяла на себе Національна республіканська армія.

Організація вказала, що до її складу входять російські активісти, військові та партизани, які проти путінського режиму.

Про це йдеться у заяві Національної республіканської армії, яку поширив телеграм-канал “Роспартизан”.

У заяві йдеться, що члени НРА виступають проти війни, яку розпочала Росія

“Ми оголошуємо президента Путіна узурпатором влади та військовим злочинцем, який поправив Конституцію, розв’язав братовбивчу війну між слов’янськими народами і відправив російських солдатів на вірну та безглузду смерть. Злидні та труни для одних, палаци для інших – суть його політики”, – йдеться у заяві.

Національна республіканська армія заявила, що її метою є “знищення Путіна”, а всі російські чиновники є учасниками злочину узурпатора. Там також попередили російських посадовців, що якщо вони не відмовляться від влади, їх буде “знищено”.

Також організація заявила про готовність знищувати військові вантажі на території РФ. Вони також закликали силовиків та військових скласти зброю та відмовитись виконувати злочинні укази путінського режиму.

Ексдепутат Держдуми розповів про таємну організацію в Росії
Російський опозиціонер та ексдепутат Дерджуми Ілля Пономарьов заявив, що “є чудові росіяни”, які вчора зробили свою справу. Він заявив, що до нього звернулись люди, які заявили, що вони займаються боротьбою проти режиму в Росії.

“Ми встановили контакт. Від нас просили методичну та матеріальну допомогу. Був момент, коли декілька чоловіків потрапили під нагляд ФСБ, кількох убили у Волгоградській області. Вчора ми отримали повідомлення із маніфестом та нам сказали стежити за новинами. Натякнули, де стежити і про що йдеться. Близько 22:00 ми отримали повідомлення про те, що сталось”, – сказав Пономарьов.

Він додав, що спочатку вони думали, що загинув Дугін та його донька. Проте у авто був ще один чоловік, особу якого у РФ не розголошують. Пономарьов наголосив, що ціллю НРА був і Дугін, і його донька.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...