facebook

Дитину зробили сиротою: українка розповіла, як окупанти “звільняли” їх від нормального життя

Мешканка села Іванівки Донецької області розповіла, що російські окупанти 12 серпня обстріляли її селище і вбили її чоловіка, а разом із ним ще двох мирних людей.

Фрагмент її інтерв’ю Радіо Свобода опублікував журналіст Денис Казанський.

Зокрема, 32-річна Неля розповіла, що “визволителі” позбавили мешканців Донбасу всього: роботи, будинків та навіть життів.

“Поки російські ЗМІ публікують брехливі репортажі про те, як радіють звільненню від України окуповані області, жителі Донбасу розповідають про своє реальне ставлення до такого “звільнення”. У цієї родини з Донецької області російські військові злочинці вбили чоловіка та батька. Просто так. Через те, що осатанілим дідам у Москві стало нудно”, – йдеться у повідомленні.

На відео жінка насилу стримує емоції, коли говорить про окупантів. За її словами, їхнє життя до 24 лютого було чудовим.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Життя було прекрасне, поки 24 лютого нас не прийшли “звільняти”. Від кого – незрозуміло. Звільнили… від усього – від дому, від роботи, від життя. Від усього нас звільнили! Дитина залишилася без батька. Я – без чоловіка в 32 роки. І без дому”, – додала вона.

12 серпня російські війська вдарили по селищу Іванівка. В результаті загинули троє людей, серед них був чоловік Нелі Олексій.

“Я була на кухні і крутила помідори. Єдине що – я зрозуміла: в мене летить щось. Сірий пил та уламки. Я швидко розвернулась, побігла надвір. Коли бігла – кликала дочку Лізу. Ліза з вулиці прибігла до мене у двір. Ми зустрілися тут на порозі. Батько з двору, Ліза з вулиці, а я з хати. Я кричу: Льоша! Льоша!.. Коли ми вийшли, Льошка вже був все”, – розповіла жінка.

Також вона показала уламки російських снарядів, які вбили її чоловіка.

“Це уламки “щастя”. Уламки “звільнення”. Позбавлення нас життя… Це все ми назбирали у мене на подвір’ї. С*ки. С*ки – не те слово”, – зазначила Неля.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...