facebook

В Києві затримали наркоділка з «товаром» на суму приблизно 4 млн гривень

Зловмисник отримував наркотичні засоби через поштові відділення та збував їх шляхом закладок.

На столичній Троєщині правоохоронці затримали наркозбувача, у якого вилучили 5 кілограмів заборонених речовин. Зловмисник отримував наркотичні засоби через поштові відділення та збував їх шляхом закладок. Про це повідомили в поліції Києва.

У ході реалізації оперативної інформації поліцейські встановили 23-річний наркоділка, який збував заборонені речовини через спеціальні схованки. Старший слідчий Деснянського управління поліції Андрій Вітченківський розповів, що оперативники затримали киянина на гарячому у лісопарковій зоні на вулиці Електротехнічній.

“Як нам стало відомо, молодик отримував на поштових відділеннях наркотичні засоби, які розфасовував вдома на більш дрібні та через закладки здійснював їх подальший збут. Під час перевірки ми вилучили у правопорушника 10 згортків з білою порошкоподібною речовиною, у складі якої, згідно висновку експерта, міститься особливо небезпечна речовина – PVP, загальною вагою 36 грамів”, – повідомили в поліції.

Крім цього, у ході першочергових слідчих дій правоохоронці провели невідкладні обшуки у квартирі на вулиці Драйзера та автомобілі фігуранта, звідки вилучили більше п’яти кілограмів розфасованих наркотиків, схожих на солі PVP, амфетамін, канабіс та таблетки екстазі. Орієнтовна вартість вилученого за цінами «чорного» ринку становить 4 мільйони гривень.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Було відкрито кримінальне провадження за частиною третьою статті 307 Кримінального кодексу України – незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів у особливо великих розмірах. Суд обрав затриманому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, без права внесення застави. Підозрюваному загрожує до дванадцяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...