facebook

“Тримали в ямі, закопували живим”: СБУ встановили особи росіян, які катували мешканця киїіщини (ВІДЕО)

Чоловіку дивом вдалося вирватися з полону під час контрнаступу ЗСУ.

Служба безпеки України встановила особи воєнних злочинців РФ, які катували і намагалися вбити мешканця Київщини під час тимчасової окупації частини регіону.

Чоловік розповів, як його закинули до ями, піддавали тортурам, а потім живцем почали закопувати. Коли він почав задихатися, його відкопали. У нього були зв’язані руки та ноги і зав’язані очі. Потім чоловіка закинули до іншої ями і протримали близько тижня.

Попри фізичні знущання, потерпілому вдалося вирватися з полону під час обстрілу ворожих позицій в ході контрнаступу ЗСУ.

Про це повідомляє пресцентр СБУ.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

За даними Служби безпеки, зловмисниками виявилися троє військових 64-ї окремої мотострілкової бригади 35-ї загальновійськової армії зс РФ:

Борисов Олександр, 07.03.1999 р. н.,
Мадяєв Раян, 06.06.2002 р. н.,
Сулайндзюга Максим, 25.08.1994 р. н.
Саме їхнє окупаційне угруповання брало активну участь у масових вбивствах і катуваннях цивільного населення Бучанського району в лютому-березні цього року.

Встановлено, що зловмисники викрали чоловіка і декілька днів катували його. До потерпілого застосовували насилля та психологічний тиск.

Коли чоловік виривався з російського полону, загарбники відкрили по ньому вогонь, внаслідок чого він отримав вогнепальне поранення.

На підставі зібраних доказів трьом воєнним злочинцям РФ повідомлено про підозру за ч. 1 ст. 438 (порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України.

Наразі встановлено дані та ймовірні місця перебування зловмисників. Тривають комплексні заходи для притягнення їх до відповідальності за злочини проти України.

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...