facebook

В Латвії росіянин грубо вилаявся на володимира путіна (відео)

Росіянин в Латвії емоційно висловився про обмеження використання російської мови на роботі та у громадських місцях у відповідь військову агресію РФ проти України. Молода людина звинувачує керівника Кремля в проблемах, з якими тепер доводиться стикатися російськомовним в країнах Балтії.

Відповідне відеозвернення росіянина в Латвії опубліковано на YouTube-каналі Ukraine freedom.

У своїй промові молодий чоловік рясно використовує нецензурні лайки і не підбирає виразів, висловлюючись про президента РФ Володимира Путіна з його війною.

“Я вас вітаю. Відтепер використання російської мови на робочому місці в Латвії як мінімум каратиметься попередженням, а як максимум – штрафом. Скоро російська мова на всіх робочих місцях в Латвії буде заборонена, тому що це буде дуже дорого обходитися як вашій кишені, так і кишені роботодавця”, – говорить росіянин.

Він також навів власний приклад, коли нещодавно начальник на роботі у відповідь на питання російською мовою попросив її озвучити англійською, тому що “вже багато керівників отримали сигнал від вище стоять інстанцій, що відтепер російська мова на роботах неприйнятна”.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Чоловік вважає, що скоро в Латвії може скластися ситуація, коли за російську мову на робочих місцях штрафуватимуть, будуть проводитися різноманітні перевірки та інспекції.

“І от скажіть мені, якого х*ра 24 лютого цьому плішивому кретину пукіну не сиділося у своєму пропер**нному кріслі на д*пі рівно? Ось якби він 24 лютого не влаштував би всю цю х**ню – і пам’ятники, бл**ь, б стояли, і на**й російська мова б в Латвії пожила. Її гнобили, але так, лайтовенько, щоб не ви**бувалися. А тепер росіяни, бл**ь, це нижче ніж раби.

Що ж тобі, с*ка, росіян так хотілося врятувати, що тепер тут реально русофобія!? І прикол знаєте в чому? Що цей же придурок зараз вирішить, що ї**ть пам’ятники зносять, росіян утискають – а давайте і сюди прийдемо, росіян “врятувати””, – обурюється росіянин.

Молода людина в цьому контексті називає владу Латвії “взагалі безстрашною”, оскільки вона “накинулися на російську”, коли РФ влаштовує масивні бомбардування і ракетні удари по Україні нібито з метою “денацифікації”.

“Арестович теж в інтерв’ю каже, що Латвії теж не завадило б готуватися до війни, тому що Росія на Латвію скоріше нападе, ніж ні. А він “рятувати” прийде. Мало того, що він позбавив можливості своєю рідною мовою тут пілікати, так він зараз ще прийде мені будинок раз**бе, цей “рятувальник” недороблений!?

І ось я вам говорив, що латвійський уряд раніше приймав рішення такі… дивненькі, але жити можна було. Але після того, як Путін робить якусь х**ню – в Латвії рішення, які ти дивишся і які вони приймають, “дабл двісті” цієї їб**утої х**ні починається. Дякую, бл**ь, кінчений ти лисий муд**б!” – не стримує емоцій молода людина, яка проживає в Латвії, кажучи про Путіна.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...