facebook

Дружина українського військового працювала на спецслужби РФ і здавала позиції ЗСУ

На Дніпропетровщині затримали чергового зрадника – 31-річна жінка співпрацювала зі спецслужбами РФ. Жінку не зупинило навіть те, що її чоловік служить із ЗСУ і зараз воює за Україну.

Про це повідомили у СБУ.

Жінка повідомляла російські спецслужби дані про розташування військових об’єктів і техніки Збройних сил України вздовж лінії фронту поблизу Донецької та Запорізької областей. Вона пішла на такий крок незважаючи на те, що одружена з військовослужбовцем ЗСУ і має спільного сина. Її чоловік, будучи на східному фронті, регулярно перераховував гроші на утримання дитини.

Зловмисниця використала свого чоловіка “в темну”: розпитувала дані про розташування його військової частини та інших угруповань ЗСУ на передових позиціях.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

За наявною інформацією, отримані точки дислокації українських підрозділів вона передавала через месенджери у військову розвідку Росії, де їх використовували для завдання артилерійських, мінометних та авіаударів.

Її контактною особою був російський військовослужбовець, який пообіцяв громадянство РФ та високий рівень життя, якби загарбникам вдалося захопити регіон.

Правоохоронці затримали зрадницю після чергової передачі інформації, а суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Жінці також повідомили про підозру за ст. 111 Кримінального кодексу України (державна зрада).

Під час обшуків у зрадниці України вилучили комп’ютер та мобільний телефон, з яких вона спілкувалася з російським куратором.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...