facebook

Відомо ім’я російського військового, який розстріляв українців у Бучі (фото)

Прокуратура встановила особу російського окупанта, який по-звірячому розстріляв беззбройних людей у Бучі. Цивільні особи отримали щонайменше 12 кульових поранень.

Про це повідомляє CNN.

Вперше про цей інцидент стало відомо у травні 2022 року, коли до рук іноземних журналістів потрапив відеозапис військового злочину. На кадрах видно, як група російських військових зайшла в автосалон у Бучі ще у березні, як тільки намагалася захопити Київ. Двоє окупантів вистрілили у двох беззбройних людей, які перебували поряд із салоном.

Щонайменше, цивільні особи отримали 12 кульових поранень із автомата. Прокуратура Київської області встановила одного з катів, ним виявився Соковіков Микола Сергійович.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

За даними української прокуратури, Соковіков та другий солдат були частиною групи, яка потім розграбувала підприємство та завантажили вкрадені речі в автомобіль з маркуванням “Танковий спецназ РУС”.

Російському військовому інкримінують порушення законів війни та навмисне вбивство. Російську сторону вже поінформовано про те, що її військовослужбовець понесе кримінальну відповідальність в Україні.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...