facebook

Росію буде розгромлено, а ЄС розпадеться: моторошний прогноз для світу, в якому замішаний Ватикан

Президент аналітичного центру дав несподіваний прогноз для всього світу. Як зміниться світова система вже скоро

Український політолог Юрій Романенко поспілкувався з Президентом аналітичного центру Consultations on international policy and economy (Канада) Фікретом Шабановим, який дав масштабну картину зламу світової системи.

Відповідне відео Юрій Романенко опублікував на своєму особистому YouTube каналі. За словами Фікрета Шабанов драйверами зламу світової системи є два ключові гравці. Мова йде про Ватикан та Англосаксів.

“Фікрет Шабанов упевнений, що на світ чекають величезні потрясіння в найближчі роки, які призведуть до переформатування політичної карти світи. Росія буде розгромлена та роззброєна, будуть фрагментовані Іран і Туреччина, Німеччина та Франція проваляться у найпотужнішу кризу, яка призведе до розпаду ЄС.”, – йдеться у повідомленні.

Та попри це хороші прогнози фахівець дає для самої України, а також сусідньої Польщі, яка зараз дуже активно допомагає українцям з самого початку російської агресії. Проте, він заявляє й про високу можливість досить негативних подій, зокрема, ядерного удару росії по Україні.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Польща підвищиться, а Україна має величезний шанс стати однією з ключових держав Європи. Фікрет Шабанов упевнений, що Росія завдасть тактичного ядерного удару по Україні або організує аварію на Запорізькій АЕС. Він впевнений, що після закінчення кризи буде створено один центр управління світом для розв’язання проблем екології та раціонального управління ресурсами.”, – говорить він.
Юрій Романенко

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...