facebook

Україну приймуть до НАТО за лічені місяці: військовий експерт розповів, коли

Сьогодні НАТО зацікавлене в Україні навіть більше, ніж сама Україна в НАТО. Тож “безпекові гарантії” є лише перехідним етапом на час війни.

Після перемоги України у війні, процес вступу нашої держави до Північноатлантичного альянсу триватиме всього кілька місяців.

Таку думку в коментарі ТСН.ua висловив військовий експерт Олександр Коваленко.

“Альтернативою до НАТО нічого бути не може. Це (“гарантії безпеки для України” – ред.) може бути виключно як перехідний етап, не більше. Він гарантує нам безпеку з боку наших міжнародних партнерів на тому рівні, на якому ми зараз її отримуємо. Це не означає, що у разі чого буде використовуватись саме мілітарний ресурс країн НАТО”, – зазначив експерт.

Коваленко переконаний, що після того, як війна з РФ завершиться, а Україна повністю поверне усі свої території, питання прийняття України до Північноатлантичного альянсу вирішиться протягом лічених місяців.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Тобто ці безпекові домовленності є тимчасовими на час ведення війни. НАТО сьогодні зацікавлене в Україні навіть більше, ніж Україна в НАТО. Тому в майбутньому Україна буде у НАТО і крапка”, – наголосив експерт.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...