facebook

Українці в Польщі можуть обміняти українське посвідчення водія за день

Громадяни України, які живуть у Варшаві, мають можливість обміняти українське посвідчення водія лише за день. Про це повідомив начальник Головного сервісного центру МВС Микола Рудик на брифінгу, інформує УНН.

Цитата

«Для цього громадянину потрібно фізично звернутися до підрозділу ДП «Документ», який функціонує у Варшаві, і подати весь пакет документів. Наприклад, жінка змінила анкетні дані – потрібна заміна посвідчення, можливо закінчився термін дійсності посвідчення або було пошкоджено», – наголосив начальник Головного сервісного центру МВС Микола Рудик.

Деталі

За його словами, після прийому документів, вони проходять перевірку в Україні. У випадку, якщо немає ніяких заборон, українець у Варшаві отримує своє оновлене посвідчення. Уся процедура займає лише один день.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Наразі є послуга лише обміну документу. У сервісному центрі обіцяють в майбутньому запустити і можливість заміни посвідчення водія.

Доповнення

Польська філія українського ДП «Документ» відкрила у Варшаві центр обслуговування українців, які вимушено виїхали з України через повномасштабне вторгнення росії. В установі можна подати заяви-анкети на оформлення паспортних документів та отримати готові паспорти.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...