facebook

Путін святкує день народження: Генштаб попереджає українців про небезпеку 7 жовтня

День народження у Путіна завтра, 7 жовтня.

Генеральний штаб ЗСУ попереджає українців, що Росія може масовано обстріляти українські міста та села на день народження очільника Кремля Володимира Путіна, 7 жовтня.

Про це повідомив заступник начальника Головного оперативного управління Генштабу ЗСУ Олексій Громов під час брифінгу.

“Враховуючи прив’язливість нашого противника до сакральних дат, а ми пам’ятаємо, що на День Незалежності противник здійснював масовані удари, щоб посіяти паніку. Не виключається, що противник буде таке робити і на день народження свого вождя”, – заявив він.

Громов зауважує, ймовірно, обстрілами буде керувати сам Путін, або це буде самостійне рішення військових керівників, як символічний “подарок” диктатору.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Якщо це буде рішення військових керівників, то хотілось би, щоб вони накосячили, і були кадрові рішення. А для наших військових це буде звичайний день. Єдине, мабуть, вони будуть намагатися надати противнику як можна більше можливостей побувати на концерті Кобзона”, – додав Громов.

Нагадаємо, раніше повідомляли, що в п’ятницю, 7 жовтня, значно зростає загроза обстрілів українських міст та об’єктів інфраструктури. В цей день Путін святкує своє день народження. Враховуючи особливе ставлення росіян до дат, не виключається, що ситуація саме цього дня може загостритись.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...