facebook

Чоловік загинув рік тому, а сину щойно виповнилося 5: історія лікарки, яку вбила ракета у Києві

Лікарка мчала на роботу і попередила колег про запізнення, але дістатися їй до медзакладу, на жаль, не вдалося. Російська ракета обірвала її життя і зробила її сина сиротою.

36-річна лікарка відділення трансплантології “Охматдиту” Оксана Леонтьєва загинула 10 жовтня внаслідок обстрілів у Києві. Жінка саме відвезла сина в дитячий садок і їхала до тяжкохворих дітей, як її життя обірвала російська ракета. Рік тому трагічно загинув її чоловік, і тепер сиротою залишився її син Григорій.

Як йдеться в сюжеті ТСН, про хлопчика тепер дбатимуть бабуся з дідусем. Тиждень тому йому виповнилося 5 років.

Оксана Леонтьєва рятувала найтяжчих пацієнтів, у день трагедії вона попередила колег, що буде на роботі трохи пізніше

Останнє СМС було о 7:25. Вона написала, що запізниться, бо є проблема із садочком, оголошено повітряну тривогу. А вже після обіду прийшла звістка – лікарка загинула.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

В “Охматдиті” Оксана Леонтьєва працювала 11 років, вона має рідкісну спеціалізацію – займалася трансплантацією кісткового мозку.

У медзакладі всі говорять про загиблу лікарку з сумом, але великою любов’ю та вдячністю.

Лікарі розповідають – їхня Оксана Григорівна повністю віддавалась роботі, а ще й сама виховувала маленького сина Григорія, бо втратила чоловіка.

Понад рік тому її чоловік трагічно загинув від крововиливу в головний мозок, кажуть колеги жінки. Сину подружжя Гріші от тільки виповнилося 5 років. Жінка минулого тижня організувала для нього день народження.

10 жовтня її маленька машина спалахнула і згоріла майже одразу, російська ракета не залишила лікарці жодних шансів і залишила її Гришу круглим сиротою.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...