facebook

Лукашенко боїться вступати у війну з Україною: політолог пояснив чому

Незважаючи на те, що росія стягує свої війська знову до Білорусі, експерти сумніваються в тому, що Лукашенко вступить у війну з Україною. Це може стати початком кінця епохи його президентства.

Про це в ефірі медіаплатформи “Ми – Україна” розповів політолог Володимир Фесенко.

Коментуючи загрозу з півночі, він припустив, що Лукашенко все ж таки не вступить у війну з Україною на боці росії. Це надто ризикований крок, який спричинить незадоволення жителів Республіки і може означати крах його правління. Водночас не варто недооцінювати повторний ризик наступу на Київ із території Білорусі.

“Ризики ростуть дійсно. Але я думаю, якщо Лукашенко піде на такий відчайдушний крок і погодиться на пряму участь у війні, це стане початком його фатального фіналу. Він своєю тваринною чуйкою відчуває, що війна з Україною стане початком його кінця”, – сказав політолог..

Володимир Фесенко додав, що Олександр Лукашенко може закінчити як Муссоліні, який був сателітом Гітлера, але життя його обірвалося набагато раніше за ватажка нацистів і до того ж з ганьбою.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Щодо друга президента Білорусі – володимира путіну, то політолог висловив припущення про те, що президент країни-агресора практично в сказі. У публічних виступах він перестав згадувати слово “Україна”, тому що нагадування про цю країну, яка відмовляється йому підкорятися, псує йому настрій.

“Путін не тільки у розпачі – він роздратований. У своїх виступах він перестав говорити слово “Україна”. Просто уникає його. Психологічно це пояснюється дуже просто – він не хоче навіть згадувати те, що завдає йому негативних емоцій, виводить його з рівноваги. Він не може зрозуміти Україну, не може впоратися, не знає, що з нею робити”, – сказав Фесенко.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...