facebook

Москаль : Нашими лісами з Києва керує баришня, яка в ліс навіть по гриби не ходила!

Головна проблема лісового господарства України – «некоректна політика» Державного агентства лісових ресурсів і його керівника Христини Юшкевич. Про це заявив голова Закарпатської облдержадміністрації Геннадій Москаль в інтерв’ю відомому українському інтернет-виданню.

4002-
«Нашими лісами з Києва керує баришня, яка в ліс навіть за грибами не ходила. Невже не знайшлося працівників лісу, які працювали все життя в лісі? Тільки ми могли б дали 5-6 кандидатів на керівництво. Для чого юриста ставити керувати Державним агентством лісових ресурсів? Крім того, як судитися, вона більше нічого не знає», – переконаний Москаль.
За його словами, сьогодні на Закарпатті немає масової вирубки лісів.
«Масова рубка – це вигадки чиновників високого рангу, які в лісі ніколи не були. Ну, є така вирубка: хтось пішов і вночі вирізав дерево чи два. Але як я це можу відслідкувати? Це поліція має разом з лісовою охороною робити рейди, перевіряти, виявляти незаконні пилорами. Це не функції обласної державної адміністрації. Тим більше Державне управління лісового та мисливського господарства підкоряється не нам, а Державному агентству лісових ресурсів, а ті – Кабінету міністрів», – розповів голова Закарпатської ОДА.
На думку чиновника, потрібно перевести профільне держуправління у підпорядкування області, як це було раніше. «Їх вивів звідси Янукович. І всі, коли йшли на вибори, кричали: «Зруйнуємо корупцію Януковича». Але ж ніхто нічого не хоче з Києва передавати. І управляти цим процесом не можуть, і передавати не хочуть», – сказав Москаль.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...