facebook

На війну відправляють священиків, щоб підняти дух окупантам

У Херсонській області, де ЗСУ звільнили понад 90 населених пунктів, російські окупанти продовжують мінувати переправи та мости. Противник у такий спосіб намагається уповільнити контрнаступ українських військ на півдні України.

Про ситуацію на фронті увечері 24 жовтня розповіли у Генштабі ЗСУ.

Щоб заповнити втрати, росіяни продовжують вербувати ув’язнених як у Росії, так і в захоплених областях України. Відомо, що з виправної колонії № 90 у Херсоні звільнили більшу частину злочинців. Напередодні з ними розмовляли представники федеральної служби безпеки Російської Федерації.

Поранених солдатів окупанти вивозять на територію Криму, де розміщують у лікарнях.

Повідомляється, що російська федерація продовжує підготовку мобілізованих, але є суттєві проблеми через брак офіцерського та сержантського складу викладачів та інструкторів. Більшість із них загинули під час бойових дій в Україні. Щоб вийти із ситуації, на посади такого роду окупанти почали призначати рядових, які мають мінімальний бойовий досвід.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Щоби підняти рівень морально-психологічного стану окупантів, командування відправляє на позиції в Україну священиків із Самарської області. Проте не всі на це погоджуються, побоюючись за своє життя – засобами захисту їх ніхто не постачає.

За добу українські воїни завдали 17 ударів по 13 районах скупчення військ ворога та чотирма позиціями ЗРК. Крім того, підрозділи протиповітряної оборони за якихось півгодини збили два російські вертольоти Ка-52.

Українські ракетні війська та артилерія позбавили ворога чотирьох пунктів управління, шести складів боєприпасів, зенітного ракетного комплексу, а також вогневих позицій артилерії. Крім того, ЗСУ завдали ударів по десяти районах зосередження живої сили, техніки та зброї супротивника, а також вразили три інші важливі об’єкти росіян.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...