facebook

Адвокат розчленував свою наречену: поліція завершила розслідування

Співробітники Київської області завершили розслідування вбивства молодої дівчини, яку вбив та розчленував 37-річний адвокат з Обухівського району Київської області. Матеріали справи надіслано до суду.

Про це повідомляється на Facebook-сторінці поліції Київської області.

Правоохоронці зазначили, що частини тіла дівчини, закриті у валізі, було знайдено у червні поточного року. Співробітникам поліції вдалося встановити особу жертви за речами, які також були у багажі.

Проаналізувавши отримані дані, оперативні співробітники Київської області встановили коло друзів, родичів та співмешканця жінки.

Було встановлено, що жінку розчленували, а її частини тіла розкидали по баках для сміття, а частину запхали в валізу і вивезли у водойму.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Злочинцем виявився 37-річний успішний юрист, виходець із красноярського краю (росія). На початку червня у нього провели обшук і виявили в холодильнику язик, жіночу матку, серце та нирку.

Наразі матеріали кримінального провадження щодо процесуального керівництва Київської обласної прокуратури передано до суду. Фігуранту загрожує до 15 років позбавлення волі.

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...