facebook

Данилко продасть на аукціоні авто Фредді Мерк’юрі, а гроші відправить на будівництво реабілітаційного центру в Україні

Український співак Андрій Данилко, більше відомий під своїм сценічним імʼям Вєрка Сердючка, 1 листопада у своїх соціальних мережах повідомив, що продасть на аукціоні Rolls-Royce Фредді Мерк’юрі. Артист пожертвує всю суму від продажу авто на будівництво реабілітаційного центру в Україні.

Андрій Данилко представив лот на найвідомішому аукціоні світу Sotheby’s – Rolls-Royce Silver Shadow 1974 року випуску, на якому Фредді Мерк’юрі їздив до останніх днів життя. 5 листопада в Лондоні авто стане вкладом артиста у створення сучасного центру реабілітації та протезування й центральним лотом на аукціоні.

За словами Данилка, він купив цей автомобіль, щоб подарувати його музею Queen або зробити частиною великої експозиції в Україні. Але зараз він вирішив, що сріблястий Роллс-Ройс стане інвестицією в майбутнє країни. Аукціонний дім не візьме свій відсоток та всі 100% отриманих коштів перераховує на благодійність.

Данилко зазначив, що проєкт реабілітаційного центру Superhumans вже підтримали музикант Стінг разом із дружиною, перша леді Олена Зеленська, мільярдер Річард Бренсон, а також американський актор Лієв Шрайбер.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Центр розпочне роботу вже на початку 2023 року. Superhumans Center будують на базі однієї з лікарень у Львівській області. Це буде спеціалізована клініка із протезування, реконструкції та лікування посттравматичного стресового розладу.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...