facebook

Буде болючіше “афганського зламу”: як по путінському рейху вдарить поразка в Україні

Російська армія продовжує зазнавати величезних втрат на війні в Україні й ситуацію не рятує навіть проведена “часткова” мобілізація в країні. А відмова нашого уряду вести переговори з путіним взагалі прирекли російського диктатора на поразку. Зараз путінський режим тримається виключно на терпінні російського суспільства та їхньому загального страху перед змінами, але це має свою “точку кипіння”.

Про це виданню Realist.online розповів заступник директора Інституту соціології НАН України Євген Головаха.

За його словами, у росії суспільство не готове до революційних дій, тому що “верхи можуть, а ось низи не хочуть”. Близько 20% громадян рф підтримують так звану “спецоперацію” в Україні та погоджуються з рішеннями диктатора. Суспільство країни-агресора перебуває під сильним впливом мозкодробної пропаганди й знаходиться в психіатричному стані індуктивного марення.

“Їх із цього стану не витягне навіть гучна поразка, аж до відходу з Криму, оскільки пропаганда їм розповість про чергове “перегрупування” сил у напрямку Кубані”, – каже експерт.

Заступник директора Інституту соціології НАН України підкреслив, що путін може сподіватися на те, що росіяни терплять 20 років і продовжуватимуть це робити й надалі, проте все може впасти через “дрібницю” в несподіваний момент.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Ніхто не думав в застійні брежнєвські роки й навіть в горбачовську перебудову, що СРСР вступає у свій фінальний період. Багато хто вважав, що Союз хитко-валко існуватиме і надалі, прямо як путінська федерація зараз. Але “союз непорушний” стрімко звалився у всіх на очах”, – зазначив Євген Головаха.

На його думку, путінський рейх йде на дно на тлі вже програної війни проти України й наслідки поразки будуть для москви набагато болючішими за “афганський злам”.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...