facebook

На руці Путіна помітили “сліди від крапельниць”: нова версія хвороби господаря Кремля

На відео, яке було зроблене під час відвідування президента РФ навчального табору в Рязанській області, на руці лідера Кремля чітко видно таємничу пляму.

Президент Росії Володимир Путін бореться з раком підшлункової залози та хворобою Паркінсона, саме тому його стан постійно змушені підтримувати за допомогою важких стероїдів та знеболювальних ін’єкцій.

Про це повідомляє видання The Sun з посиланням на витік електронних листів Кремля та власні джерела в російській розвідці.

“Я можу підтвердити, що у нього діагностовано ранню стадію хвороби Паркінсона, але вона вже прогресує”, — стверджує інсайдер видання у російській ФСБ.

Окрім цього, за словами цього ж джерела, Путіна регулярно “напихають” всілякими важкими стероїдами та інноваційними знеболювальними ін’єкціями, щоб зупинити поширення раку підшлункової залози, який йому нещодавно діагностували.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Це не тільки викликає сильний біль, Путін має одутлість обличчя та інші побічні ефекти — включно з провалами в пам’яті”, – стверджує неназваний співробітник ФСБ.

Інсайдер також переповів чутки, які ходять у близькому оточенні Путіна, що, крім раку підшлункової залози, який поступово поширюється, у господаря Кремля виявили також рак простати.

Непрямим підтвердженням постійних ін’єкцій, якими начебто підтримують здоров’я Путіна, став опублікований журналістом Kyiv Post Дж. Дж. Смартом у Twitter скриншот з відео, де на руці лідера Кремля чітко видно таємничу пляму.

Він написав, що Кремль оприлюднив дві версії відео з поїздки Путіна, на одному з яких рука була явно заретушована.

Чутки про нібито поганий стан здоров’я Путіна викликають занепокоєння ц всьому світі з тієї причини, що у разі смертельної хвороби господар Кремля може позбутися гальм, які стримують його від застосування ядерної зброї.

“Застосовувати ядерну зброю для Путіна має сенс лише в одній ситуації — якщо правдиві чутки про його проблеми зі здоров’ям, якщо йому залишилося жити кілька місяців — він не захоче увійти в історію як невдаха”, – цитує The Sun фахівця з теорії ігор Георгія Єгорова.

У Кремлі завжди заперечували, що Путін, який любить створювати імідж сильного чоловіка, страждає на будь-які захворювання.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...