facebook

Йдуть бої за Кінбурнську косу: у ОК “Південь” розповіли подробиці

У п’ятницю, 11 листопада, стало відомо про те, що Миколаївську область повністю звільнено по суші від російських загарбників. Однак Кінбурнський півострів, який належить до цього регіону, все ще окуповано.

Керівник об’єднаного прес-центру Сил охорони та оборони “Південь” Наталія Гуменюк в ефірі телемарафону розповіла, що зараз тривають бої і надвечір 12 листопада можуть бути гарні новини.

Наталія Гуменюк підтвердила, що кілька сіл, які розташовані на Кінбурнській косі, все ще перебувають в окупації росіян. Але ЗСУ поставили собі за мету – повністю звільнити Миколаївську область.

“На Кінбурнській косі залишається ворог. Наразі йде бойова робота. І якщо ми поставили за мету звільнити всю Миколаївську область, то її буде звільнено”, — сказала вона.

Також вона додала, що Сили оборони України продовжують просуватися у Херсонській області та закріплюватись на позиціях.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Ми продовжуємо просуватися і, в тому числі, зачищати території, закріплюватися на позиціях, що зайняли. Також ми намагаємося знаходити тих, кого “забули” спеціально або випадково, тому що при тій “евакуації”, яку вони собі влаштували, перше і друге цілком можливо “Поповнюємо обмінний фонд і трохи російського лендлізу. Продовжуємо роботу і зі звільнення населених пунктів. Думаю, що надвечір будуть хороші новини”, – анонсувала Гуменюк.

Нагадаємо, що 10 листопада стало відомо про те, що ЗСУ звільнили росіян Снігурівку в Миколаївській області, що відкрило захисникам прямий шлях на Херсон.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...