facebook

У Дніпрі чоловік за 20 тисяч доларів продавав “непридатність” до війскової служби та переправляв чоловіків за кордон

У Дніпрі правоохоронці затримали місцевого мешканця, яйкий за “винагороду” переправляв через державний кордон військовозобов’язаних.

У Дніпрі місцевий мешканець організував схему перправлення за кордон чоловіків призовного віку. Коштувало “клієнтам” це 20 тисяч доларів.

Про це повідомили в пресслужбі прокуратури області.

Як стало відомо, місцевий мешканець організував схему переправлення через державний кордон чоловіків призовного віку. Одному з “клієнтів” за 20 тисяч доларів громадянин пообіцяв забезпечити формальне проходження військово-лікарської комісії із подальшим отриманням підробленого висновку про непридатність до військової служби, який надає можливість перетнути держкордон.

“Чоловіка затримано під час отримання першої частини коштів у сумі 8 тисяч доларів. Під час обшуків за місцем проживання та в автомобілі затриманого вилучено документи та носії інформації, які підтверджують протиправну діяльність. Наразі судом підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави”, – розповіли в прокуратурі області.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Які шахрайські схему діють під час війни
На Дніпропетровщині працював шахрайський сall-центр, робітники якого ошукували громадян під виглядом співробітників банків.У Дніпрі, зокрема, правоохоронці припинили діяльність п’ятьох сall-центрів. Там працювали майже 100 робітників – серед них були неповнолітні та особи без громадянства.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...