facebook

Українським дітям щомісячно виплачуватимуть 5 тисяч гривень: як оформити заявку

Фондом імені блаженного священномученика Климентія Шептицького пропонується програма підтримки українських дітей до 18 років, які втратили одного або обох батьків через російське вторгнення, де відкрито рекламують всиновлення українських дітей. Про це повідомили у пресслужбі Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій.

Діти до 18 років, яких війна позбавила одного або обох батьків, можуть оформити собі стипендію. Дітям належить щомісячна виплата, що фінансується Фондом імені блаженного священномученика Климентія Шептицького.

Зазначається, що подати заявку на участь у програмі можна лише до кінця листопада 2022 року. Гроші почнуть виплачувати через два тижні після ухвалення рішення, та у разі наявності у дитини банківських реквізитів, на які здійснюватимуть перекази.

Для участі у програмі можна заповнити онлайн-форму або на сайті Фонду. Необхідно зібрати такі документи, зокрема:

відсканований документ, що засвідчує особу заявника-опікуна, а також дитину, яка буде прямим бенефіціаром грошової допомоги (сторінки з фото та персональними даними);
відсканована копія свідоцтва про народження дитини;
відскановане свідоцтво про смерть батьків/батька.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

У разі його відсутності:

відсканований документ, що підтверджує зникнення батьків;
відсканований документ опікуна, який підтверджує встановлення опіки над дитиною.
“Якщо у вас не вистачає документів для подання заявки, у вас є питання або хочете уточнити деталі, звертайтесь за телефоном: +38 (093) 213-76-96, Оксана Похода”, – додали у пресслужбі.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...