facebook

Добровільно погодився вбивати українців: на Донеччині затримали агента терориста Гіркіна

Зрадники активно співпрацювали з російськими терористами.

У Донецькій області СБУ затримала двох російських агентів. Один з них добровільно погодився передавати інформацію про пересування ЗСУ терористу Ігорю Гіркіну-Стрєлкову.

Про це повідомляє СБУ.

Особистий інформатор Стрєлкова на терориста вийшов у соціальній мережі та добровільно захотів з ним співпрацювати. Він збирав інформацію про пересування військової техніки та місця дислокації ЗСУ у місті Слов’янську.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Встановлено, що передачу закритих відомостей ворожий агент здійснював з власного акаунта у вигляді міток на електронних картах з детальним описом прилеглої місцевості”, – йдеться у повідомленні.

Зловмисника затримали під час передавання важливих даних терористу Стрєлкову.

Іншим зрадником виявився уродженець селища Клебан-Бик. Його російські спецслужби завербували ще на початку війни Росії проти України. Зрадник повинен був передавати окупантам інформацію про рух техніки в Краматорському районі.

“Слідчі СБУ повідомили обом зловмисникам про підозри за ч.ч. 2, 3 ст. 114-2 (несанкціоноване поширення інформації про направлення, переміщення зброї, озброєння та бойових припасів в Україну, рух, переміщення або розміщення Збройних Сил України чи інших утворених відповідно до законів України військових формувань, вчинене в умовах воєнного стану) Кримінального кодексу України”, – йдеться у повідомленні.

Інші резонансні затримання зрадників
У Київській області СБУ затримала колишнього ватажка фейкової “ЛНР”. Він був причетний до захоплення будівлі СБУ в Луганську та воював проти України. Зрадник вирішив переховуватись від правосуддя на підконтрольній Україні території.

Співробітники Служби безпеки України встановили місцезнаходження і затримали мешканку міста Снігурівка, яка приєдналася до окупаційної адміністрації держави-агресора. Колаборантка обіймала посаду “голови апарату” в незаконному органі влади, створеному на тимчасово окупованій території Снігурівського району.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...