facebook

“Досить нам затикати рота”: матері й дружини військових РФ висунули Путіну вимогу

За словами джерела, близького до Кремля, влада РФ обговорює можливість створення альтернативного, патріотичного руху матерів військовослужбовців.

У Росії громадський рух родичок російських мобілізованих і строковиків, які вимагають повернути їхніх близьких із фронту, “Рада матерів і дружин”, домагається відкритої зустрічі з президентом РФ Путіним.

Організаторка ради Ольга Цуканова записала відеозвернення до Путіна після того, як стало відомо, що він проведе зустріч із матерями військовослужбовців.

Жодну з представниць “Ради матерів і дружин” на цю зустріч не запросили.

Наводимо текст відеозвернення Цуканової: “Рада матерів і дружин уже третій день перебуває в Москві… Ми всіма способами намагаємося закликати владу до діалогу… Що ми бачимо сьогодні? Що Володимир Володимирович Путін 27 листопада планує зустрітися з матерями. Із досвіду точно можу сказати, яка це буде зустріч – матері поставлять правильні запитання, які заздалегідь узгодять, вивірять, і жодна неузгоджена людина не зможе ані потрапити на цю зустріч, ані поставити запитання. Скільки ми не намагалися, у нас не виходить…

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Володимире Володимировичу, ви чоловік чи хто? Чи вистачить у вас сміливості зустрітися в очі, відкрито не з узгодженими вами кишеньковими жінками, матерями, а зі справжніми, які з різних міст приїхали власним коштом сюди до вас. Ми тут, у Москві, готові з вами зустрітися. Ми чекаємо на вашу відповідь! Чи сховаєтеся знову?

У Міноборони в нас чоловіки, у військовій прокуратурі чоловіки, в адміністрації президента суцільні мужики, президент чоловік. І матері на іншому боці. Ну що, мужики, будете виходити на діалог чи будете ховатися? У матерів Росії дуже багато запитань. Давайте виходити з нами на діалог і досить нам затикати роти показушними своїми заходами”.

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...