facebook

На Миколаївщині бухгалтери міської ради привласнили пів мільйона гривень

В Первомайську Миколаївської області бухгалтер управління міської ради вступила в змову з головним бухгалтером і перевела на особисті рахунки понад 500 тисяч гривень. Правоохоронці розпочали слідство та розшукують підприємливих жінок.

Про це розповіли у пресслужбі поліції в Миколаївській області, передає Центр журналістських розслідувань.

За інформацією поліції протягом 2021 -2022 років 41-річна жінка разом з головним бухгалтером перерахували бюджетні гроші на власні банківські рахунки. Не зупинило працівниць міської ради й введення воєнного стану в країні. Викраденими коштами жінки розпорядилися на власний розсуд.

Бухгалтерам управління міської ради повідомлено підозру, щоправда, заочно оскільки злочинниці переховуються від слідства. Їм загрожує позбавлення волі до 8 років за привласнення майна під час воєнного стану.

Нагадаємо, у Херсоні затримали трьох колаборантів, які ув’язнювали проукраїнських патріотів у СІЗО. Після російського вторгнення ці працівники СІЗО перейшли на бік ворога та отримали посади у незаконно створеному органі.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Раніше повідомлялося, що правоохоронці затримали співробітника СБУ на хабарі у 60 тисяч доларів. Національне антикорупційне бюро та Спеціалізована антикорупційна прокуратура спіймали співробітника Служби безпеки, який вимагав та одержав 60 тисяч доларів хабаря.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...