facebook

“Морозний снігопад пронесеться цими областями, вражаючий мороз відсупить лише у цей день”: синоптики про погоду

Зима продовжує дивувати українців. Синоптики повідомляють про різкі зміни, на які слід очікувати людям вже невдовзі. Сильний мороз і густі снігопади несподівано зміняться на дещо іншу погодну картину.

Як інформує “Кореспондент”, найближчими днями погода буде сюрпризувати – то мокрий сніг і мороз, то – до +14 градусів тепла.

Погода найближчими днями змінюватиметься швидко та кардинально. Якщо ще у четвер варто очікувати дощ, мокрий сніг та мороз, то вже у понеділок стовпчики термометрів покажуть до +8 градусів тепла.

Про це написала синоптик Наталія Діденко. За її даними, у четвер, 8 грудня, мокрий сніг очікується в центрі і на сході України. Дощ подекуди – у південній частині.

“На півночі та на Вінниччині – щільні постфронтальні хмари. Сонячні прояснення, без опадів – у західних областях”, – написала синоптик.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Також Діденко стверджує, що вітер поступово стихатиме, залишиться рвучким лише у східній частині.

“Повітря заходить до нас явно тепліше – завтра скрізь близько нуля, вдень навіть із невеликими “плюсами”, на півдні +5…+9, у Криму до +14 градусів”, – додала вона.

У п’ятницю, 9 грудня, в Україні буде мокрий сніг, дощ, сірі хмари та “прекрасне сонце”.

“У Києві в п’ятницю залишиться лише хмарність – опадів не передбачається. Температура повітря коливатиметься поблизу нуля”, – розповіла Діденко.

За даними синоптика, у вихідні та найближчого понеділка потеплішає до +4…+8 градусів.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...