facebook

Путін вперше в кар’єрі “абсолютно п’яний” з’явився на публіці – Піонтковський (відео)

Витівка президента Росії показує, що він знаходиться під неймовірним стресом, зазначив експерт.

Президент РФ Володимир Путін нещодавно вперше у своїй кар’єрі “абсолютно п’яний” з’явився на публіці.

Така витівка російського лідера показує, що він знаходиться під неймовірним стресом, розповів публіцист і політолог Андрій Піонтковський в ефірі “FreeДом”.

За його словами, це абсолютно суперечить світлому образу Путіна – такий “спортивний мачо, дзюдоїст, зібрана людина”.

“Нещодавно він п’яненьким з’явився на публіці, це, до речі, вперше в його кар’єрі. Показує, під яким неймовірним стресом він знаходиться…”, – заявив експерт.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

За його словами, глава Росії був “абсолютно п’яний, розв’язаний”.

“До того ж, пам’ятаєте, в якій обстановці – це він з келишком шампанського, рукою в кишені ділився думками про те, як знищують інфраструктуру України. По-моєму, ось навіть ті, так звані “герої Росії”, яких зібрали, напевно, такі ж фейкові, як матері (мобілізованих – Ред.), вони… дивилися, як мінімум, з подивом на нього…”, – додав політолог.

Нагадаємо, на початку грудня Володимир Путін з келихом шампанського розмовляв нібито з російськими військовими, які отримали медалі “Золота Зірка” і звання “герой РФ”.

Раніше президент РФ нібито зустрічався з “матерями мобілізованих росіян”. ЗМІ з’ясували, що жінки були підсадними.

Як війна Путіна з Україною впливає на його репутацію – що варто знати
Андрій Піонтковський стверджував, що після відступу російських загарбників з Херсона в бункері Володимира Путіна немає людини, яка б вірила в можливість перемоги РФ у війні з українською державою.

За словами російського історика та політичного аналітика Валерія Солов’я, репутація російського президента як везучого “пацана” розсипалася.

Військовий експерт, полковник запасу армії України Олег Жданов говорив, що Путіну необхідно побоюватися двох людей зі свого оточення, – власника приватної військової компанії “Вагнер” Євгена Пригожина та очільника Чечні Рамзана Кадирова.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...