facebook

Прогноз погоди в Україні на 12 грудня: аномальна зміна температури, опади та туман

В Україні тепло буде в південних регіонах.

В Україні 12 грудня очікуються опади, туман та прохолодна температура повітря на заході і тепла – на півдні.

Про це повідомила синоптикиня Наталія Діденко.

В Україні 12 грудня збережуться опади. Вдень на заході, частині півночі та на Вінниччині опади стихнуть, засипатиме снігом Карпати. Через негоду очікується сильна ожеледиця.

Температура повітря:

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Прохолодно буде у західних, північних областях та на Вінниччині, -1-4 градуси.
На сході, в більшості центральних областей та на Сумщині, а також у південній частині ще тепло, +3+9, місцями до +9+12 градусів, в Криму до +15 градусів. Надалі очікується похолодання.
У Києві в понеділок, 12 грудня, очікується похолодання. Зранку можливі опади. Через це у столиці очікується ожеледиця.

“12 грудня спостерігатиметься аномальний хід температури повітря: ніч у столиці буде теплою, до +3 градусів, а вдень похолодає до 0, -1 градуса”, – повідомила Діденко.

Негода в Україні
У Львові у неділю, 11 грудня, спостерігається негода. У місті випав мокрий сніг, який перетворюється на лід. Через це у Львові повалені дерева та електроопори, призупинено курсування громадського транспорту. Жителів Львова закликають без потреби не виходити на вулиці, оскільки з дахів та дерев можуть падати снігові брили та бурульки.

Також 11 грудня “Укрзалізниця” попередила пасажирів про затримку поїздів через негоду. Це сталось через знеструмлення кількох ділянок та обледеніння контактної мережі.

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...