Чому вони не хочуть молодіти: зірки, які відмовилися від уколів краси

Джей Ло у свої 47 років, а вона виглядає приголомшливо молодо, років 35, не більше. Під лупою не розгледіти недоліків, і, зрозуміло, при всіх гени і спосіб життя вона не обійшлася без уколів краси. Добре, професійно зроблених уколів, які повернули обсяг, де потрібно, розгладили зморшки і перетворили її обличчя свіжий персик.

Чому ж деякі зірки свідомо не хочуть звертатися до послуг лікарів і косметологів і воліють йти не по шляху Софі Лорен, яка знімається оголеною у віці за 70, а швидше по шляху Бріжит Бардо, яка не посоромилася навіть не намагатися боротися за свою колись фантастичну красу і постаріла так, наче все життя займалася важкою фізичною працею і не тримала в руках крему для обличчя?

Погляньте на Моніку Беллуччі. Вона і зараз богиня. Могла б не вилазити з залу і позбутися зморшок, але пішла по іншому шляху — Беллуччі відверто байдуже ставиться до різного роду стандартам. Вона пізно народила, ніколи не жила в класичному шлюбі, воліючи гостьовий, і навіть в 90-е і 00-е, коли вважалася найкрасивішою жінкою світу, вона була більше в тілі, ніж було модно.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Старіти Беллуччі воліла природно, по-європейськи — в американських традиціях все-таки таке зустрічається набагато рідше. Поки її колишній чоловік зустрічається з юною мулаткою з ідеальними пропорціями, Моніка філософськи розмірковує про життя у своїх численних інтерв’ю і відверто зневажає все, що змусило б її втратити індивідуальність. Хоча багатьом шанувальникам все ж хотілося б, щоб така краса не в’янула так швидко. Адже можна, для цього є всі ресурси. Але — немає бажання.

Ще одна німфетка і одна з найкрасивіших жінок 90-х — супермодель Кейт Мосс. То вічний рок-н-рол, то небажання виглядати гламурно тому провиною, але до 40 років від краси не залишилося і сліду. Намагатися щось змінювати Мосс не стала. Погано це чи добре, судити складно. Деколи природне в’янення виглядає куди шляхетніше спроби застрибнути в останній вагон поїзда, але дивно те, що заперечення можливостей сучасної косметології деякі зоряні красуні заперечують настільки радикально.

annashchesna

Recent Posts

В Україні штрафують водіїв за “неправильні” покажчики повороту: хто під загрозою

В останні кілька років в Україні стало шалено популярним купувати машини з-за кордону. Зокрема, одним…

2 години ago

В ТЦК на Великдень помер військовозобов’язаний: гримить скандал

45-річний чоловік під час мобілізації потрапив до Саксаганського ТЦК на Дніпропетровщині, де готувався до відправки…

4 години ago

Україну накриває потужний грозовий фронт, а потім мороз до мінус 5 – карта

Подробиці Українців попередили про небезпечні метеорологічні явища та ще й заморозки Як повідомили в Укргідрометцентрі,…

6 години ago

Батькам краще сісти: у школах для дітей запровадять серйозні зміни

Це важливо знати кожному українцю, особливо якщо є діти у сім'ї. Міністерство освіти і науки…

7 години ago

“Той, хто між війною та ганьбою обирає ганьбу, отримає і війну і ганьбу”

"Той, хто між війною та ганьбою обирає ганьбу, отримає і війну і ганьбу" Вінстон Черчилль…

8 години ago

Мобілізація в Україні: чоловіків, які не стали на військовий облік, штрафуватимуть без їхнього відома

Таким чином парламент зможе легалізувати заочні штрафи для ухилянтів. Верховна Рада готова ухвалити в цілому…

9 години ago