facebook

Мокрий сніг, дощі та штормовий вітер: новий циклон зіпсує погоду в Україні

Завтра, за прогнозом синоптика Наталки Діденко, частину України накриють опади.

Перед вихідними, 16 грудня, на погоду у західних та північних областях України впливатиме циклон Erdmute. Він принесе негоду також на Вінничину. Про це розказала синоптик Наталка Діденко.

“В п’ятницю там очікується мокрий сніг з переходом у дощ (бо потепліє), пориви вітру до штормових, знову ускладнення ситуації на дорогах”, – попередила синоптик.

Натомість на півдні України, у східних областях та у більшості центральних опадів суттєвих не передбачається, каже синоптик. За її прогнозом, температура повітря завтра буде досить високою, протягом дня очікується 0…+4 градуси, на півдні +5…+9, а в Криму потеплішає до +12 градусів.

“Надалі опади припинятимуться, проте похолоднішає: у понеділок-вівторок морози посиляться і вночі навіть можливо до -12…-17 градусів. Але й це короткочасно, з середи знову стовпчики термометрів піднімуться вгору”, – спрогнозувала Наталка Діденко.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Україну накрила негода
Як повідомляв Погода УНІАН, у Києві на сьогодні оголосили штормове попередження. За даними Укргідрометцентру, впродовж дня у столиці очікується сильний вітер.

Через снігопад київська влада звернулася до водіїв. Їх просять не виїжджати в місто на власних авто через снігопад, а також пропускати дорожню техніку, яка очищає вулиці від снігу.

Також через негоду ускладнено рух на кордоні з Польщею. У Львівській та Волинській областях на пунктах пропуску утворилися черги з автомобілів.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...