facebook

Путін планує тривалу війну в Україні – Генсек НАТО

Столтенберг попередив, що немає жодних ознак того, що Путін “відмовився від своєї загальної мети контролю над Україною”.

Росія готується до тривалої війни в Україні, і ті, хто підтримує Київ у НАТО, повинні продовжувати надсилати зброю, доки президент РФ Владімір Путін не зрозуміє, що він не може перемогти на полі бою.

Про це заявив генсек НАТО Єнс Столтенберг в інтерв’ю агентству AFP.

Столтенберг попередив, що немає жодних ознак того, що Путін “відмовився від своєї загальної мети контролю над Україною”.

“Ми не повинні недооцінювати Росію. Росія планує тривалу війну”, – сказав генсек в інтерв’ю.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Ми бачимо, що вони мобілізують більше сил, що вони також готові понести багато втрат, що вони намагаються отримати доступ до більшої кількості зброї та боєприпасів. Ми маємо розуміти, що президент Путін готовий бути у цій війні тривалий час і розпочинати нові наступальні операції”, – додав він.

За словами Столтенберга, швидше за все, ця війна закінчиться за столом переговорів, як і більшість воєн, але будь-яке рішення у підсумку має забезпечити “переможність України як суверенної, незалежної нації”.

“Найшвидший спосіб досягти цього – підтримати їх військовою силою, щоб президент Путін розумів, що він не може перемогти на полі бою, а повинен сісти і вести переговори сумлінно”, – сказав генсек НАТО.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...