facebook

Чи має Росія сили, щоб вести тривалу війну в Україні: відповідь голови оборонного комітету парламенту Франції

Росія намагається обійти західні санкції, втім, це їй не дуже вдається.

Голова Комітету французького парламенту з питань національної оборони та Збройних сил Том Гассільюд зауважив, що Росія велика країна, яка отримує значні прибутки від природних ресурсів, а також вона має багато радянської зброї.

Про це французький чиновник сказав в ексклюзивному інтерв’ю ТСН.ua.

“Росія є трансконтинентальною державою, яка отримує прибутки від значної кількості природних ресурсів і має колосальну кількість зброї та боєприпасів, успадкованих з часів Холодної війни”, – сказав він.

Втім, як він наголосив, країна-агресорка ізольована політично та економічно. За його словами, російський бюджет дуже постраждав через 9 пакетів санцій ЄС, запроваджені від 24 лютого.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Однак політично Росія дуже ізольована. Російська економіка дуже постраждала від європейських санкцій, до того ж 16 грудня ЄС ухвалив свій 9-й пакет санкцій, який ще більше розширює сферу дії чинних санкцій і обмежувальних заходів. Росія намагається обійти західні санкції, але європейці, і загалом Захід, це усвідомлюють. Ось чому президент Макрон так наполегливо працював на G20, щоб змусити Індію та Китай чітко засудити війну та посилити тиск на Москву”, – додав він.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...