facebook

У російсько-українській війні загинули бійці з Прикарпаття Роман Коропецький та Володимир Рибчук

У російсько-українській війні загинули Роман Коропецький із села Загвіздя та Володимир Рибчук із села Яворів, що на Івано-Франківщині. Смерть бійців Суспільному підтвердили голови громад Володимир Ружанський та Юрій Плосконос.

Роман Коропецький народився у 1993 році у селі Загвіздя Загвіздянської громади. Чоловік мобілізувався у Збройні сили України у липні 2022 року.

Військовослужбовець служив водієм відділення контрдиверсійної боротьби у лавах 102 окремої бригади Сил територіальної оборони ЗСУ.

Роман Коропецький загинув 30 грудня 2022 року внаслідок поранень, отриманих під час ворожого обстрілу села Дорожнянка Пологівського району Запорізької області, розповів у коментарі Суспільному голова Загвіздянської громади Володимир Ружанський.

Володимир Рибчук народився у 1993 році. Жив у Яворові Косівської громади.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Чоловік з 2014 року воював у добровольчому формуванні Нацгвардії — батальйоні оперативного призначення імені Героя України генерал-майора Сергія Кульчицького.

Військовослужбовець загинув неподалік Кремінної Луганської області. У нього залишилися дружина та діти, розповів кореспондентові Суспільного голова Косівської міської громади Юрій Плосконос.

2 січня о 19:00 у Косові зустрічатимуть тіло полеглого Володимира Рибчука, пише Юрій Плосконос у Facebook. 3 січня об 11:00 на майдані Незалежності у Косові прощатимуться з воїном. Цього ж дня о 12:00 Володимира Рибчука відбудеться похорон біля церкви Святої Трійці у селі Яворів.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...