facebook

“Майбутній “Медведчук”: начальник штабу “Азову” запропонував обміняти Ломаченка на полонених

Богдан Кротевич закликав затримати боксера за державну зраду.

Начальник штабу полку “Азов”, один із захисників “Азовсталі” Богдан Кротевич (“Тавр”) відреагував на скандальну публікацію ексчемпіона світу в трьох дивізіонах Василя Ломаченка з митрополитом УПЦ Московського патріархату Лонгіном, де той звинувачує Україну в тому, що вона “розпочала війну проти бога”.

На своїй сторінці у Twitter Кротевич порівняв зіркового боксера з політиком Віктором Медведчуком, якого Україна вже обміняла на наших військовополонених. На думку захисника “Азовсталі”, Ломаченка також можна би було обміняти до держави-окупантки.

“Вася Ломаченко – майбутній “Медведчук”, за якого можна звільнити багатьох наших хлопців із полону. Just think about it”, – написав Кротевич.

Крім того, у себе в Instagram “Тавр” попросив Службу безпеки України зайнятися розслідування проти зіркового боксера.

“СБУ, гадаю, тут можна і пред’явити, як вважаєте? А якщо його взяти за держзраду, можна багато українських патріотів, які в полоні, потім обміняти на “це”, – додав Кротевич.

Раніше на адресу Ломаченка жорстко висловився колишня перша ракетка України Сергій Стаховський, а також український скелетоніст Владислав Гераскевич.

Нагадаємо, незважаючи на шквал обурення свої підписників після першого відео зі священником Московського патріархату, Ломаченко наступного дня опублікував ще одне.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...