facebook

Навкруги була кров, донька кричала: у Польщі в руках жінки вибухнув пакунок

Потерпілій ампутували праву руку.

У польському селі Сечебожиці вибухнув пакет, залишений перед будинком однієї з родин. У результаті 31-річна жінка зазнала тяжких поранень – права рука польки була ампутована, а на лівій поранення, триває боротьба за збереження її зору.

Про це повідомила матір потерпілої польським журналістам, пише RadioZET.pl.

Відомо, що 31-річна Уршула вийшла з дому, щоб прогріти машину та відвезти 8-річну дочку Олу до школи. Молодший син жінки застудився, і того дня йому довелося залишитися вдома з бабусею.

Жінка повернулася із пакетом, на якому прочитала, що він адресований їй. Пакет був заклеєний прозорим скотчем.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

31-річна жінка та її дочка перебували в кімнаті, коли посилка вибухнула. Із сусідньої кімнати саме виходили молодший син жінки та бабуся.

“Я думаю, вона взяла ніж і відкрила його, після чого він вибухнув. Я швидко схопилася, побачила кров. Я побачила, що моя дочка лежить на підлозі. Вона кричала: “Мамо, убий мене!”, – пригадує мати Урсули.

31-річна потерпіла має множинні травми обличчя. Її права рука була ампутована, а пальці лівої руки проколоті. Зараз в лікарні намагаються врятувати її зір.

“Найголовніше зараз – це очі, щоб вона знову могла бачити. Щоб вона могла бачити своїх дітей”, – сказала мати жінки.

Також постраждала дитина, яку госпіталізували з відкритими переломами правої руки та множинними осколковими пораненнями.

Журналісти встановили, що колишній партнер Уршули, імовірно, ображав жінку у минулому. Чоловіка також позбавили батьківських прав.

Журналістам вдалося поговорити лише з батьком чоловіка. Той каже, що син працює в Німеччині, де водить вантажівку. Чоловік каже, що поліція допитала його сина у Німеччині, і він невинний.

“Він не ховається. За його словами, у нього чисте сумління”, – каже батько.

“Я припускаю, що злочинець керувався тим, що хотів убити конкретних людей”, – сказав Анджей Мрочек із Дослідницького центру тероризму Collegium Civitas.

Прокуратура розслідує замах на вбивство багатьох людей, за яке передбачено покарання до довічного позбавлення волі.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...