facebook

Зірка “Сватів” Кравченко безслідно зникла

Колеги актриси б’ють на сполох.

Російська актриса Тетяна Кравченко не з’явилася на виставу “Цвях сезону, або всі квитки продані”, в якому повинна була виконувати одну з ролей.

Її колега, російський артист Станіслав Садальський забив на сполох, адже раніше Кравченко ніколи не пропускала вистави зі своєю участю. Також він назвав її “зривальницею”.

“Всі спроби зв’язатися з Тетяною виявилися марними. Від пропозиції зламати двері її квартири відмовилися, ситуацію це вже б не врятувало – літаки з Москви в Пітер не літають так швидко. У залі – аншлаг, 2500 місць продані, глядач чекає. Спокійна і незворушна організатор гастролей Еля, сказала, що готова згадати своє театральне минуле і вийти на сцену сама. Але за дві години до початку вона викликала швидку допомогу в обличчі Зої Буряк”, – поділився Садальський в особистому блозі.

Як повідомляє “НеМалахов Зливки”, Кравченко пішла в запій, тому і пропустила виступ.

Тетяна Кравченко та її позиція щодо війни в Україні

Сама актриса, яка народилася і виросла в українському Донецьку, публічно не висловлювала свою позицію, але ось її колега, російський актор і один з режисерів серіалу “Свати” Едуард Радзюкевич, в одному зі своїх коментарів пресі заявив:

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Вона (Кравченко, – ред) не може спокійно реагувати на те, як її рідна країна перетворюється на фашистську державу”.

Варто зазначити, що після повномасштабного вторгнення Кравченко продовжила виступати в Росії.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...