facebook

Батьки не могли “поділити” дитину: втрутилася поліція, яку звинувачують в протиправних діях

Батьки не могли “поділити”дитину, інцидент стався в Тернополі, 4 січня. В ситуацію втрутилися поліцейські, яких тепер звинувачують в протиправних діях та насиллям над дитиною. Про це на своїй сторінці в Фейсбук розповіла одна зі сторін конфлікту Аня Корнієнко, яка доводиться сестрою Дмитра Корнієнко – батька дитини, над якою власне і ділять опікунство батьки. Пише сайт 0352.ua.

Жінка наголошує, що працівники поліції скориставшись своїм службовим становищем здійснили фізичний напад на батька та вилучили дитину фізичним шляхом, приклавши фізичну силу та психологічний тиск.

“Силою завели його в поліцейський відділок, хоча він пручався та просив туди не йти!Доступу до дитини не дали: ні адвокатам, ні родичам, що є порушенням закону”,- розповіла сестра батька дитини.

Як далі повідомила жінка, батьки дитини розлучилися ще у 2017 році. Корнієнко Тимур Дмитрович 14.09.2014р. народження проживав з батьком з 19 березня 2019р. Корнієнко Дмитро розлучився з матір’ю дитини Корнієнко (Хіта)Анастасією Іванівною 2017р. З квітня 2022 року дитина за рішенням суду опікується матір’ю.

Також Аня додала, що кожного разу забираючи дитину до себе, дитина була в не належному стані, а віддаючи його назад матері, Тимур тихенько плакав і просив не віддавайте мене вона мене б’є і ображає.Тимур жалівся, що вона часто залишає його одного ввечері та вночі і в них часто відбуваються зібрання з випивкою,танцями та криками до ранку. Батько дитини неодноразово бачив її в стані алкогольного сп’яніння та неадекватної поведінки.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Згодом Корнієнко Аня та Дмитро звинувачують працівників поліції, в тому що ті здійснили напад і викрадення дитини, цим всім процесом особисто керував начальник міського відділу м.Тернополя, Осадца С.М.

“Працівники поліції ні в якому разі не мають права вилучати дитину та наносити їй моральний тиск та фізичний біль”,- скаржиться жінка.

Журналісти сайту 0352.ua звернулися за офіційним коментарем до відділу комунікації ГУНП в Тернопільській області з приводу дій працівників поліції. Прес- офіцер поліції Сергій Крета повідомив нашим журналістам, що офіційний коментар буде згодом.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...