facebook

У Польщі українець у легковику нелегально провіз 12 турків через кордон (фото)

Водія-українця затримали і помістили під варту строком на три місяці.

Правоохоронці Польщі затримали українця, який незаконно привіз 12 громадян Туреччини в легковому автомобілі.

Про це повідомляється на сторінці підрозділу Карпатської прикордонної служби Польщі.

“Співробітники відділу оперативної безпеки Карпатської прикордонної служби провели огляд Ford S Max з польськими реєстраційними номерами. В результаті всередині машини були виявлені водій (громадянин України) та 12 громадян Туреччини”, – йдеться у повідомленні.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Громадян Туреччини затримано у зв’язку з порушенням умов в’їзду та перебування на території Польщі. Жоден із них не мав дійсної візи для в’їзду та перебування у цій країні. Крім того, іноземці незаконно перетнули кордон зі Словаччини до Польщі всупереч чинним правилам.

Встановлено, що іноземці прибули повітряним транспортом з Туреччини до Сербії, а потім пішки дісталися до Угорщини. Там вони сіли в автомобіль, яким через Словаччину доїхали до Польщі, де їх затримали. Як виявилося, турки мандрували до Німеччини. Їм заборонили в’їзд у Польщу та інші країни Шенгенської зони на три роки.

Водія-українця затримали “за обґрунтованою підозрою у скоєнні злочину, що полягає в організації незаконного перетину кордону Республіки Польща іншими особами”. Його помістили під варту строком на три місяці.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...