facebook

Путін мріє про “котли”, йому потрібен “український Сталінград” – Данілов

В крайньому разі він бажає повторення в максимально масштабованому вигляді варіанту Дебальцева-2, впевнений секретар РНБО.

Російський диктатор Володимир Путін зараз шукає вразливі ділянки українського фронту. Йому потрібен “український Сталінград”.

Таку думку висловив секретар Ради нацбезпеки і оборони України Олексій Данілов у колонці для “Української правди”. За його словами, мрії Путіна в Україні дуже кровожерливі – йому хочеться “котлів” та звання “генералісимума всіх часів”.

“У війні з Україною Путін мріє про “котли”, оточення, парад перемоги і звання генералісимуса всіх часів і … про власний ГУЛАГ. Для цього в його системі координат потрібен “український Сталінград”. В крайньому разі він бажає повторення в максимально масштабованому вигляді варіанту Дебальцева-2. Тому новоспечені Жукови в особі Герасимова концентрують ресурси, підтягують резерви, відновлюють боєздатність і шукають найбільш вразливі ділянки українського фронту”, – сказав Данілов.

Війна в Україні: до чого готується РФ
За даними української розвідки, вирішальним часом у війні з РФ буде весна та початок літа, оскільки на цей час запланований великий наступ росіян. Окупанти нібито вже почали готуватися до нього.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Раніше головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний попередив, що ворог ще раз спробує захопити Київ. Польський генерал Вальдемар Скшипчак вважає, що Росія може здійснити напад на нашу державу з власної території.

Данілов заявив, що Росія готується до нового наступу, перша ознака – ворог активно реалізує інформаційні заходи. Перед тим, як бити з танків, супротивник застосовує “отруйні інформаційні гази”, до складу яких входять маніпуляції, фейки, дезінформація, брехня, а також активізуються ворожі агенти інформаційного впливу.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...