facebook

Ірина Фаріон жене на фронт усіх чоловіків, але не свого зятя: “Ми хочемо виграти”

Фаріон розкритикувала всіх, хто не йде на війну, але забула згадати свого зятя

Скандально відома Ірина Фаріон у новій заяві розкритикувала чоловіків, які виїхали за кордон під час війни та не пішли на фронт. Уривок її мови опублікували у мережі.

Ірина Фаріон славиться своїми різкими висловлюваннями на адресу багатьох особистостей і тому нерідко потрапляє в скандальні ситуації. Наприклад, нещодавно вона розкритикувала захисників Азовталі за те, що вони говорять російською мовою і заявила, що шкодує про звільнення воїнів із ворожого полону. Цього разу вона вирішила не зменшувати обертів і знову зганьбилася.

Так, Ірина Фаріон посипалася критикою на адресу чоловіків, які виїхали за кордон. Вона заявила, що в країні війна і кожен має бути на передовій та захищати батьківщину.

Ніякий чоловік не має права виїхати з України. У країні війна. Ми хочемо виграти війну. Хлоп хоче за кордон, сиди і не дихай, захищай батьківщину
Ірина Фаріон

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

При цьому Фаріон не поспішає відправляти на війну свого зятя. Українці поцікавилися, чому він ще не в лавах захисників, але так і не почули зрозумілої відповіді.

“Для того, щоб ви запитали про це”, – сказала вона у відповідь.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...