facebook

Нехай підписує з собою, – Подоляк прокоментував “пакт про ненапад” з Україною від Лукашенка

Самопроголошений президент Білорусі Алєксандр Лукашенко заявив про те, що, начебто, Україна пропонувала йому підписати “пакт про ненапад”. В Україні здивовані цією заявою, адже напад з території Білорусі вже відбувся.

Про це 24 Каналу розповів радник глави ОП Михайло Подоляк. За його словами, заява Лукашенка – дивна й коментувати її радник голови ОП не готовий.

Лукашенко може підписати цей пакт сам із собою
Натомість Михайло Подоляк прокоментував слова Володимира Зеленського, коли він відповів на це тим, що для Росії участь Білорусі у війні є дуже бажаною, але для самої Білорусі така участь зі стратегічної точки зору – є помилкою.

Так, безумовно, вони вже надали інфраструктуру, надали певні можливості полігонні, надали аеродроми, паливні бази, ремонтні спроможності й таке інше. Але все-таки для Білорусі, м’яко кажучи, було б із юридичної точи зору та точки зору історичної відповідальності, не заходити на територію України,
– сказав Подоляк.

Враховуючи це, за словами посадовця, Алєксандр Лукашенко міг би підписати цей пакт сам із собою, а Україна після війни теж би підписала пакт з іншими державами.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Михайло Подоляк згадав слова Лукашенка про те, що Україна протрималась би у війні 3 – 4 дні й зазначив, що у самопроголошеного президента схибленість на цифрі 4, оскільки у нього також було 4 напрямки, звідки, начебто, готувався напад на Білорусь зі сторони України.

“До заяв пана Лукашенка треба відноситись як до заяв пана Лукашенка. Якийсь резон, певно, в них є, але нам цей резон достатньо складно зрозуміти, це якийсь історичний ребус”, – підсумував Подоляк.

Що сказав Лукашенко
Самопроголошений президент Білорусі та співучасник геноциду проти українців заявив, що Київ, начебто, пропонував Мінську “пакт про ненапад”, щоб, мовляв, Білорусь не нападала на Україну.
Водночас Лукашенко заявив, що в Україні, незрозуміло для чого, готують “бойовиків та екстремістів”.
Диктатор висловився й про прибалтійських партнерів України, які допомагають захищатись від рашистів, сказавши, що вони готують “гримучу суміш” та заявив, що “Литва взагалі очманіла”.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...